.Kürt Zrt
Kürti László
2040 Budaörs

http://www.kurt.hu

Főtevékenység:
Egyéb számítástechnikai tevékenység
Termékek, szolgáltatások:
Digitális Forensic Vizsgálat
Kiberbiztonság házon belül
Információbiztonság kiterjesztése mobil eszközökre
Kritikus Infrastruktúra Védelem
Információbiztonsági beruházások támogatása
Iratrendszerezés, folyamatszervezés, digitalizálás
Pályázatmenedzsment
Szervezeti változásmenedzsment – Okos szervezet

Adatvédelem
Rendszerfejlesztés, -kialakítás támogatása
ISM- Information Security Management
IT Controlling
Compliance
Szervezetfejlesztés
Rendszerüzemeltetés, kölcsönzés
Szoftver termékek:

Logdrill
SeCube


Történet

Aki már hallott rólunk, az nevünket az informatikai biztonsággal és a megsérült számítógépes adatok helyreállításával kapcsolja össze.
A KÜRT 1989-ben alakult. Magyar tulajdonban lévő vállalkozásból nőtte ki magát nemzetközi vállalatcsoporttá, mely immáron csaknem 25 évnyi fejlesztést tudhat maga mögött az információ védelmére, az adatvesztések és –lopások megelőzésére és az elveszett adatok helyreállítására szolgáló technológiák, megoldások területén. A múlt tapasztalatai, valamint az innovatív szemléletű, kimagasló tudású szakembergárda munkája eredményeként a KÜRT komoly elismertségre tett szert, és az adatmentés világának egyik vezető szereplőjévé vált. Piacvezető információbiztonsági szolgáltatásait rendszeresen veszik igénybe az európai gazdasági élet rangos szereplői.
A KÜRT megalakulása óta nyereségesen működő vállalkozás, alaptőkéje 20 M Ft, alaptőkén felüli vagyona 800 M Ft. Jelenleg közel 130 munkatársa van.
A KÜRT 25 éve foglalkozik adatmentéssel és évente több mint 3.000 adatmentési és-helyreállítási feladatot old meg sikerrel. A saját fejlesztésű adatmentési technológia mellett a felhalmozott tudásanyag és szakértelem biztosítja a cég folyamatos kompetenciáját ezen a területen.
Az adatmentési technológia kidolgozásáért és sikeres alkalmazásáért a KÜRT 1994-ben elnyerte a legjelentősebb innovációért járó Magyar Innovációs Nagydíjat.
A KÜRT az adatmentési szolgáltatás mellett a technológiai know-how-t is értékesíti, a magyar technológiát 3 kontinens országaiban vásárolták meg.

A kilencvenes évek második felében kezdett a KÜRT az átfogó Informatikai Biztonsági Technológia (IBiT®) keretrendszerének kidolgozásába, e téma kutatásába, fejlesztésébe. A  technológia magában foglalja a sok éves adatmentési tapasztalat alapján az adatvesztések megelőzésére kifejlesztett módszertant és eljárásokat, ugyanakkor céljaiban kibővül azokkal az elemekkel, amelyek az adatok illetéktelen kézbe kerülésének megakadályozását illetve az üzletmenet folytonosság biztosítását célozzák. E tevékenységéért a KÜRT 2002-ben elnyerte az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Innovációs Díját.
A KÜRT külföldi leányvállalata, a KUERT Datenrettung Deutschland GmbH, 2003 elején nyitotta meg kapuit Németországban.
A KÜRT tevékenységeit 1997. óta ISO 9002, 2002. óta ISO 9001-2000 tanúsítvány birtokában végzi. ISO 27001-es tanúsítvánnyal és NATO beszállítói minősítéssel is rendelkezik.
Küldetés:
  •  KÜRT a magyar és – leányvállalatain keresztül – a nemzetközi piacon működő információbiztonsági és adatmentési szolgáltatást nyújtó középvállalat.
  • A KÜRT magas hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat nyújt, gyártóktól és határoktól függetlenül.
  • A KÜRT elkötelezett ügyfelei, partnerei, munkatársai és tulajdonosai hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt.
  • A KÜRT hiteles és sémákon túlmutató szakértelmet biztosít ügyfeleinek.
  • A KÜRT egységes és innovatív csapatától folyamatosan megújuló szakértelmet követel.KÜRT: adatmentés, adatbiztonság

Kiemelt megoldások

Digitális forensic vizsgálat
Adatlopás, adatszivárgás gyanúja merült fel? Jogosulatlan hozzáférés történt az alkalmazott biztonsági policy ellenére? Terheléses támadás érte? Ártó programok jelenlétét tapasztalja?
Biztonsági incidensek eredetének felderítése valós időben!
Egy szolgáltatás személyes és pénzügyi adatokat nagyszámban tároló és kezelő cégek részére!
Bővebben


Kiberbiztonság házon belül
Mennyire biztonságosak az informatikai rendszerei? Ki tudna védeni egy Internet felőli, vagy egy belső, LAN oldali támadást? Megbízhat a Wi-Fi infrastruktúrájában? Biztonságtudatos munkatársakkal van körülvéve?
Sérülékenység vizsgálat, biztonsági rések kezelése! Információbiztonsági szint növelése logikai és fizikai szinten!
Egy szolgáltatás a felelős IT vezetők és Marketing vezetők számára, akik nem szeretnék elveszíteni versenyelőnyüket és ügyfeleiket egy rosszindulatú kibertámadás  miatt.
BővebbenInformációbiztonság kiterjesztése mobil eszközökre      
Kollegái szívesen használják saját okos telefonjaikat, táblagépeiket a munkahelyen? Újabb biztonsági kockázat vagy költségkímélő megoldás? Nem kell választania!
Mobil eszköz menedzsment megoldások a KÜRT-től! Biztonságos hálózat és teljes kontroll!
Teljes körű megoldás azon cégek számára, akiknek fontos a technikai fejlődés követése és annak előnyeinek kihasználása a meglévő információbiztonsági szint fenntartása mellett.
Bővebben


Kritikus infrastruktúra védelem
Érinti? Kötelező!
kijelölő határozat – üzemeltetői biztonsági terv – védelemszervezés – kockázatkezelési gyakorlat – sérülékenység vizsgálat –adatforgalom figyelés
SEGÍTÜNK!
Szakértői szolgáltatás létfontosságú rendszerelem birtokosainak!
Az alábbi linkre kattintva letölthető szakértői elemzésünk:
Kritikus infrastruktúra üzemeltetés a jövőben – törvénytől a megoldásig
BővebbenInformációbiztonsági beruházások támogatása
Rendelkezik elegendő információval, ahhoz, hogy ki tudja választani a szükséges biztonsági szintet nyújtó informatikai eszközöket? Mikor térül meg az információbiztonsági beruházás?
IT beruházás minimális kockázattal!
Egy szolgáltatás azoknak, akiknek fontos a céljaiknak megfelelő eredmény elérése a legkevesebb idő és költség ráfordítással!
BővebbenIratrendszerezés, folyamatszervezés, digitalizálás
Elöntik az iratok? Szeretne egy jól paraméterezett dokumentumkezelő rendszert? Megkönnyítené az életét, ha rendelkezne hiteles elektronikus másolattal bizonyos iratairól?
Megszervezzük iratkezelését! Megoldjuk rendszerezési és tárolási gondjait!
Egy szolgáltatás, azoknak a szervezeteknek, ahol nagy mennyiségű, kezeletlen iratállomány gyűlt össze!
Bővebben


Pályázatmenedzsment        
EU pályázatok által finanszírozott informatikai projekteket bonyolít le? Segíti a pályázókat az uniós források pályázati úton való megszerzésében? Szakmai profiljába nem tartozik bele a projektmenedzsment és a minőségbiztosítás, de szüksége lenne rá?
Szakképzett munkatársaink átvállalják uniós pályázati projektmenedzsment vagy EU pályázat specifikus minőségbiztosítási feladatait, kötelezettségeit!
BővebbenSzervezeti változásmenedzsment – Okos szervezet
Szervezeti változást tervez? Vagy változtatásra kényszerül? Szeretné, hogy a mindennapi üzleti működése ne szenvedjen – működőképességben, hatékonyságban, minőségben – veszteséget?
Folyamatmenedzsment – Munkakörszervezés – Beruházás-tervezés – IT stratégiakészítés – Projektdoktori szolgáltatás
Szolgáltatás azoknak a cégeknek, amelyeknek fontos az ügyfél elégedettsége és megtartása.
Bővebben
 Megosztás |

<< VisszaShow details for Szerkesztések: 2015.10.19 15:59:11 Molnár Tibor, módosításSzerkesztések: 2015.10.19 15:59:11 Molnár Tibor, módosítás