.M3 ROAD KFT
Nagy János
2116 Zsámbok

http://www.oltalom.com
Tevékenységi kör:
Tűzvédelem; Munkavédelem és Munkaruhagyártás
Főtevékenység:
Tűzvédelem
Termékek, szolgáltatások:

Munkavédelmi eszközök és munkaruházati termékek nagykereskedelmi áron 8% kedvezménnyel 20ezer forint feletti vásárlás esetén.. Kereskedőknek, viszonteladóknak, munkavédelmi szolgáltatóknak, tanácsadóknak importőri vagy termelői árakon ( további kedvezmények!!)


Munkaruházat gyártás
Elsősorban sajátkészítésű termékeinkkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Modelljeink a hagyományos vonalú ruháktól, a modern, divatos szabású viseleteken keresztül a speciális egyedi igények kielégítéséig lefedik a vásárlói igényeket. Nem csak kereskedünk, hanem szolgáltatunk is: megtervezzük partnereink részére az arculatuknak leginkább megfelelő munkaruhákat.

Az alapanyagok kiválasztásánál elsőrangú szempont a tanúsított, hiteles kiváló minőség. A mi ajánlatunk, hogy "inkább 100 forinttal legyen drágább és jobb minőségű az alapanyag, de a minőségből - ha megtehetjük - ne engedjünk", mintahogy ruháink színe sem fog engedni tisztításkor.

Tűzvédelmi szolgáltatások
Az elmúlt évek változásai nem hagyták érintetlenül a tűzvédelem területén dolgozók életét sem. A törvényi előírások, a kötelezően alkalmazandó szabványok jelentősen megváltoztak, szigorodtak. Talán a legjelentősebb módosítások a tűzoltó készülékek gyártásával, készenlétben tartásával, karbantartásával, javításával kapcsolatosan váltak közismertté, melyek alaposan átrendezték a hazai viszonyokat. A régi, megszokottá vált hazai gyártású készülékeink már a múlté, újként 1999 január 1-e óta nem forgalmazhatóak. A helyükbe lépő, modern készülékek általában a magyar viszonyokhoz képest drága, importált eszközök.
Az új, hordozható tűzoltó készülékek piaca tehát átrendeződött. A nagy hagyományokon alapuló hazai gyártók elsorvadtak - egyetlen kivétellel, mely üzemben import alkatrészek összeszerelésével foglalkoznak. A választék jelentős részét valójában import készülékek képviselik. Az ebből fakadó előnyök és hátrányok sokszor kiszámíthatatlanná teszik munkánkat. Gyakori a megrendelések határidőn túli teljesítése, olykor minőségi kifogások is jelentkeznek, de nagyon jelentős a végfelhasználókra, készenlétbe tartókra nehezedő költségek növekedése. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján úgy tűnik, hogy a forgalmazók között helyet foglalhat mindenki, aki pontos szállítóként, olcsón, jó minőséget kínál.
Reményeink szerint a 2000-ik év jelentős változás kezdete lesz a tűzoltó készülékek piacán. Egy olyan új, kiválóan magas színvonalú, kedvező ár fekvésű termék bevezetését kezdtük meg, amely szándékaink szerint rövidesen az egyik legkedveltebb gyártmány lesz - Európa több országához hasonlóan - Magyarországon is.
Első lépésként a németországi gyártású ROTECH hordozható porral oltó tűzoltó készülékek forgalmazását kezdjük meg. A jelenlegi termékskála a következő:
TÍPUSRO D 290 GRO D 6 G-1RO D 12 G-1
Teljes magasság390 mm520 mm595 mm
Össztömeg3,7 kg9,7 kg17,0 kg
OltóanyagTropolár ForteBavexBavex
Oltóanyag töltet2 kg6 kg12 kg
Oltásteljesítmény13A89BC27A183BC55A233BC
Működési idő9 másodperc15 másodperc20 másodperc
A fent közölt Tűzvédelmi Vizsgáló Laboratórium hivatalos adatai alapján megállapíthatjuk, hogy a bevezetésre kerülő készülékek a szabvány szerinti követelmények alapján a felettük lévő kategóriák határait is átlépik. Példaként a 6 kg-os töltettömeggel rendelkező porral oltó készülékekkel szemben támasztott minimális követelménynek a ROTECH D 290 G 2 kg-os készülék tökéletesen megfelel az oltásteljesítmény, a működési idő és a vizsgálati egységtűz vonatkozásaiban is.
A ROTECH gyártmányai tehát bizonyítottan kiváló minőségűek. A német precizitásra jellemzően minden készülék erős kartondobozzal védett a szállítással kapcsolatos sérülésekkel szemben, továbbá megkönnyíti a tárolás nehézségeit is. A vételár tartalmazza a más gyártmányoknál jelentős árnövelő egyetemes, fali készüléktartó szerkezetet is.
Mindezek után már alig tartogathatunk meglepetéseket, de viszonteladói áraink talán Önöket is meggyőzi: “A ROTECH TŰZOLTÓ KÉSZÜLÉKEK valódi vetélytársak”:
TÍPUSROTECH 2 KG ABC porral oltóROTECH 6 KG ABC porral oltóROTECH 12 KG ABC porral oltó
Viszonteladói ár: *5.740 FT
+ ÁFA
6.400 FT
+ ÁFA
8.740 FT
+ ÁFA
* gyári készüléktartóval, karton dobozba csomagolva.
A forgalmazás ez évi kezdetével célunk, hogy termékünket minél szélesebb körben megismertessük, valamint hogy kiépítsük Észak- és Kelet Magyarország viszonteladói és szerviz hálózatát. Üzletfilozófiánk, hogy nem törekszünk kizárólagosságra, de talán joggal hihetünk abban, hogy hamarosan az egész országban ismert és elismert márkaként fogják emlegetni a ROTECH nevet. Amennyiben lehetőséget lát - a fentiek alapján – az együttműködésre, úgy kérjük jelezze számunkra illetve keressen fel bennünket személyesen, vagy munkatársa révén, hogy a kapcsolatunk kialakítására mihamarabb sor kerülhessen.
Most Ön is bővítheti választékát, javíthat piaci pozícióján. 2000 elejétől forgalmazza a ROTECH készülékeket az elsők között!
Megosztás |

<< VisszaShow details for Szerkesztések: 2015.10.21 13:03:25 Molnár Tibor, módosításSzerkesztések: 2015.10.21 13:03:25 Molnár Tibor, módosítás