A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara Tagok Oldalai

Egy üzleti jellegű információs rendszer, amelynek alapvető feladata, hogy segítsen üzleti partnereket találni Pest megyében.

Célkitűzésében tehát megegyezik a hagyományos szaknévsorokkal, megvalósítás tekintetében azonban az interneten jól bevált keresőmotorok technológiáját alkalmazza, ami azt jelenti hogy pl. ha a keresett termék, szolgáltatás -akár szótöredékét- megadva, a rendszer megkeresi azokat a cégeket, ahol a keresett szó, vagy szótöredék a legtöbbször fordul elő,-súlyozott előfordulás- majd ezen előfordulások szerinti sorrendben írja ki a találatokat.

A keresőrendszer

A keresést kategóriák kiválasztásával, vagy kulcsszó megadásával ill. ezek kombinációjával szűkíthetjük.

A keresőrendszer sokoldalúsága, a naprakész információk, az on-line adatmódósítás teszi minden más hagyományos szaknévsornál hatékonyabbá a rendszert

Valamennyi önkéntes tagunknak, tagdíj fejében jár a megjelenés

Minden vállalkozás kiemelten, bővebb információkkal, látványosabban tud megjelenni, színes emblémát (logot), transzparenst (banner), fotót helyezhet el, akár A4-es oldal méretben ismertetheti a tevékenységét. Valamennyi szó részt vesz a teljes szöveges keresésben. A jelszó és regisztrációs szám birtokában java támogatású böngészövel mindenki szerkesztheti saját oldalait.


Ha a hirdető e-mail címmel, ill. saját web oldallal is rendelkezik, az adatlapon utalások (linkek) jelennek meg, amikre kattintva közvetlenül tud az érdeklődő e-mailt küldeni, ill. a web oldalt elérni.


Válassza ki a Települést,ha az adott településen működő vállalkozások listáját akarja, vagy hagyja üresen!
Település

A Tevékenység mező kitöltésével a vállalkozások főtevékenységei alapján szűkítheti a feltételt, vagy hagyja üresen!
Tevékenység

*A keresendő szótöredéket ide írja, vagy hagyja üresen, ha az előző mezőkben beállított valamit! * Help
Az eredmény hosszának korlátozása: